Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Happy birthday Sasha!

Είναι μία από τις μεγαλύτερες πορνοστάρ του κόσμου και οι ρίζες της είναι ελληνικές. Αναφερόμαστε στην Sasha Grey ή στο πιο ελληνικό, Μαρίνα-Άννα Χατζή.

Γεννημένη στο Σακραμέντο, στις 14 Μαρτίου του 1988, από πατέρα Ελληνοαμερικάνο, η δική μας Sasha έχει πρωταγωνιστήσει σε 224 ταινίες (!). Ξεκίνησε την… υποκριτική το 2006, όταν έγινε 18 ετών ενώ η πρώτη της σκηνή πορνό ήταν στην ταινία «Fashionistas» στο πλευρό του «θρύλου», Rocco Siffredi.

Έχει σαρώσει τα βραβεία στα αντίστοιχα Όσκαρ (AVN Awards) και όταν ξεκίνησε της έδωσαν το παρατσούκλι, «The Erotic Enigma». Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που την παρομοίασαν με την Jenna Jameson αλλά τελικά η Sasha έφτιαξε τον δικό της μύθο. Αφού έβγαλε πολλά, πολλά χρήματα αποχώρησε από την βιομηχανία του πορνό στις 8 Απριλίου του 2011, έγινε λίγο τραγουδίστρια και πήρε μερικούς ρόλους σε κάποιες σειρές αλλά και κανονικές ταινίες και κατέληξε να δημιουργήσει την δική της εταιρεία παραγωγής και να γίνει ακόμα πιο πλούσια.

Μικρή το δέμας (μόλις 1,68 εκ. και 50 κιλά), η Sasha μπορεί να έχει παρεξηγηθεί από πάρα πολλούς για τις επιλογές της αλλά εκείνη λέει, «Είμαι μια γυναίκα που πιστεύει δυναμικά ό,τι κάνει. Είναι καιρός, η κοινωνία να μην έχει ταμπού ειδικά για τις γυναίκες. Αρκετός κόσμος πιστεύει πως επιθυμώ να βλέπω όλον τον κόσμο να κάνει σεξ σαν τα κουνέλια, αγνοώντας τις συνθήκες υγιεινής αλλά δεν είναι έτσι. Είμαι έτοιμη να αρπάξω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται».

Στο παρακάτω βίντεο, η Sasha Grey εξηγεί τους λόγους που έγινε πορνοστάρ, τι είπε ο πατέρας της όταν ακολούθησε αυτόν τον δρόμο κι άλλα ενδιαφέρονται για την ζωή της.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-lzZrask5F0&noredirect=1


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια: