Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

"Κρεμάει τα παπούτσια του" στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης

Παίκτης του ΠΑΟΚ γι' άλλα 4 χρόνια θα παραμείνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με το «δικέφαλο» του Βορρά.
Ο διεθνής επιθετικός, που τιμωρήθηκε πρόσφατα από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με 6 αγωνιστικές λόγω της ενέργειάς του στο ματς με τον Πλατανιά (μούντζωσε το διαιτητή) συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ζήση Βρύζα στη σουΐτα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στην Τούμπα, όπου κι έβαλε την υπογραφή του στο «συμβόλαιο ζωής» που του πρόσφερε η διοίκηση.
Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Ήθελα και συμβολικά η επικύρωση της συμφωνίας να γίνει αυτή την περίοδο που ο ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε στο μάτι των ποδοσφαιρικών αρχών για να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι εμείς θα υποστηρίζουμε και θα τιμούμε αθλητές με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξία του».
Ο διεθνής επιθετικός δεν έκρυψε τα συναισθήματά του: «Η απόφασή μου να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που απ’ ότι φαίνεται εδώ θα κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και τους ανθρώπους της ομάδας που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και μου έκαναν μια πολύ σοβαρή κι επαγγελματική προσέγγιση ώστε να συνεχίσουμε μαζί την πορεία μας και τα επόμενα χρόνια».

0 σχόλια: