Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

O Ηρακλής... ρίχνει στην Α2 τον Παναθηναϊκό!

Ο Ηρακλής «καθάρισε» εύκολα τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ (25-21, 25-13, 28-26) στον «τελικό» παραμονής και αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν απόψε, ο «γηραιός» θα συνέχιζε στη VolleyLeague και οι «πράσινοι» θα έπεφταν στην Α2! Απομένουν πάντως δύο κρισιμότατες αγωνιστικές και το πάνω χέρι το έχει η ομάδα του Αντρέι Κράβαρικ καθώς βρίσκεται στο +7 από το «τριφύλλι» και αν παραμείνει αυτή η διαφορά δεν θα γίνουν πλέι άουτ. Για να πάμε στη διαδικασία αυτή, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερα αποτελέσματα από τον Ηρακλή, που σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί. Πάντως και οι δύο ομάδες έχουν δύσκολα ματς... Ο μεν «γηραιός» παίζει το Σάββατο στο Ρέντη κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ στις 30/3 φιλοξενεί τον επικίνδυνο Άρη, ενώ οι «πράσινοι» παίζουν πρώτα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και στα τέλη του μήνα θα υποδεχθούν στην Κυψέλη τη Νίκη Αιγινίου, που ελπίζει πως δεν θα έχει μπει σε περιπέτειες. Και... ξαφνικά αλλαγή προπονητή στον Άρη Έχασε το τρένο της 4άδας ο Άρης Επιτέλους... νίκη για τον ΠΑΟΚ του Καζάζη Όσο για το αποψινό ματς; Με 1.000 οπαδούς (χάι λάιτ στις κερκίδες τα μέλη της ομάδας ράγκμπι του Ηρακλή!), οι παίκτες του Κράβαρικ έκαναν... πάρτι, στα δύο πρώτα σετ, απέναντι σε έναν κάκιστο Παναθηναϊκό, ενώ στο τρίτο, εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη του «τριφυλλιού» που έφτασε πρώτο σε σετ μπολ, αλλά το... πέταξε στα σκουπίδια. Με τον Ιωάννου (που ως διαγώνιος... δεν μπορεί) να πατάει γραμμή στο σερβίς(!) και τον -κορυφαίο- Τζιουμάκα να παίρνει άσο, γράφτηκε ο επίλογος, χαρμόσυνος για τον Ηρακλή και θλιβερός για τον Παναθηναϊκό! Αμέσως μετά το ματς, ο Αντρέι Κράβαρικ είπε: «Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, αν και στις τελευταίες δύο προπονήσεις είχαμε δύο τραυματισμούς απρόσμενους (σ.σ. Εφραιμίδης και Χατζηπαραδείσης). Και πάλι συγχαρητήρια στους δύο παίκτες, που συνήλθαν γρήγορα και έπαιξαν για τη φανέλα και τον εαυτό τους. Η ομάδα έπαιξε ακριβώς αυτό που θέλαμε και αυτό που είχαμε προετοιμάσει. Έχουμε κάνει πάρα πολλά καλά παιχνίδια, με βόλεϊ υψηλού επιπέδου, αλλά και πάρα πολλά κακά παιχνίδια, λες και μας μάζεψαν από τον δρόμο. Όσο για το Κύπελλο; Όλα είναι πιθανά. Μπορώ και θέλω να πιστέψω πως αυτά τα παιδιά μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα, αλλά και να χάσουν...» Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Μπακοδήμος δήλωσε: «Το ζητούμενο δεν είναι αν θα κερδίσει ο Μπακοδήμος. αλλά εάν θα νικήσει ο Παναθηναϊκός. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Επιθετικά ήμασταν χάλια. Ποτέ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Για αυτό το πρωτάθλημα θα μιλήσω στο τέλος». *Οι πόντοι του Ηρακλή προήλθαν: 6 άσοι, 35 επιθέσεις, 12 μπλοκ, 29 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού προήλθαν: 6 άσοι, 35 επιθέσεις, 5 μπλοκ, 19 λάθη αντιπάλων. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κράβαρικ): Νοβοσέλατς 5 (4/4, 1 μπλοκ), Χατζηπαραδείσης 10 (6/9, 4 μπλοκ), Ανδρεάδης 12 (5/6, 5 μπλοκ, 2 άσοι), Εφραιμίδης Δ. 7 (6/10, 1 άσος, 70% υπ.), Τζιουμάκας 17 (12/28, 2 μπλοκ, 3 άσοι), Κολτσιακης 2 (2/9, 58% υπ.) / Κουζούνης (λ. - 50% υπ., 28% άριστες), Σταυρακάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπακοδήμος): Γουόλκερ 5 (5/15, 36% υπ.), Ιωάννου 7 (5/21, 1 μπλοκ, 1 άσος), Πρωτοψάλτης 12 (11/20, 1 άσος, 56% υπ.), Βόγκελ 9 (7/12, 2 άσσοι), Στίγγας 8 (4/9, 4 μπλοκ), Λιβαθηνός 2 (1/2, 1 άσος) / Ζήσης (λ.- 58%υπ. - 38% άριστες), Μανιόπουλος 3 (2/4, 1 άσος, 60% υπ.)

www.sentragoal.gr


0 σχόλια: