Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Νέες προσφορές CareMarket.gr: ΜΠΥΡΑ FIX HELLAS 6X330ML ΚΟΥΤΙ 4.68€ 2.80€

Το Caremarket.gr και η Μαρινόπουλος ΑΕ θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία. Ψωνίστε από το σπίτι, το γραφείο, ακόμα και...
από τον δρόμο χρησιμοποιώντας όποιον τρόπο πληρωμής εσείς επιθυμείτε! Με λίγα κλικ στον υπολογιστή η CareMarket.gr σας φέρνει όπου εσείς επιθυμείτε τα ψώνια σας με καθορισμένο ραντεβού και φρέσκα σα να τα ψωνίσατε πριν από λίγα λεπτά! Για τις πληρωμές σας μπορείτε ΤΩΡΑ να χρησιμοποιήσετε, μετρητά, πιστωτική ή debit. ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΠΥΡΑ FIX HELLAS 6X330ML ΚΟΥΤΙ 4.68€ 2.80€ 
 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΥΣΤ ΚΑΘΑΡ ΣΚΟΥΠΑ SWIFFER +2ΠΑΝΑΚΙΑ 10.54€ 7.30€ 
 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ JOHNSONS BABY 3Χ56 ΑΠΌ 4,90€ μόνο 3,68€ 
 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΧΥΜΟΣ ΑΜΙΤΑ MOTION 1,5LT ΑΠΟ 2.90€ μόνο 2.18€ 
 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΕΜΙΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ NESTLE LE CHOCOLAT100Γ ΑΠΟ 1.10€ μόνο 0.88€ 
 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΡΟΦΗΜΑ NESQUIK 1000ΓΡ ΑΠΟ 5.66€ μόνο 4.53€
 Η CareMarket.gr και η Μαρινόπουλος ΑΕ καταλαβαίνοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σας κάνει δώρο τη χρέωση αντικαταβολής. Παράλληλα σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε παραγγελία από τα 30 ευρώ, ενώ για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ δεν έχετε καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών. Ο εκπαιδευμένος υπάλληλος θα φροντίσει για την παραγγελία σας, σαν να ψώνιζε για το σπίτι του, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα. Οι αγορές σας θα συσκευαστούν προσεκτικά σε κιβώτια και ειδικές συσκευασίες για φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα. Η μεταφορά θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας τη φρεσκάδα των τροφίμων και θα σας παραδοθεί την ώρα και ημέρα που εσείς διαλέξατε, στο χώρο σας. Τα ψώνια στο supermarket γίνονται ευχάριστα και ξεκούραστα. Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες της Caremarket.gr και την Μαρινόπουλος ΑΕ για να κερδίσετε χρόνο και χρήματα για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. CareMarket.gr τα οικονομικά ψώνια σπίτι σας! ΨΩΝΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή PREPAID!

0 σχόλια: