Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σάρωσε το Όλα της Δευτέρας με...Ζαχαράτο

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στο πρώτο «Όλα μπάχαλο» αυτής της εβδομάδας και παρουσίασε το κομμάτι που...

Δείτε το βίντεο
έχει γράψει και αφιερώνει στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναφέρθηκε και στη Μελίνα Μερκούρη, την οποία τελικά δεν κατάφερε ποτέ να γνωρίσει.

Η εκπομπή, το βράδυ της Δευτέρας, έκανε ρεκόρ τηλεθέασης που στα νεανικά κοινά και τις ηλικίες 15-44 έφτασε και το 52%!

Το τραγούδι – αφιέρωση στον Αλέξη Τσίπρα το τραγούδησε ως Μύριαμ Απλού, η οποία με τον τρόπο αυτό εκφράζει την «καψούρα» της για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Τάκης Ζαχαράτος με αφορμή μια συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος, υποδυόμενος τη Μελίνα Μερκούρη στη Μαλβίνα Κάραλη, δήλωσε: «Αυτό σκέψου ότι είναι αρχές του '90, εγώ δεν είμαι καν να επαγγελματίας και με έχει φέρει η Μαλβίνα από την Πάτρα για να κάνω τη Μελίνα. Πήγαμε σε ένα στούντιο, κάθισε η Μαλβίνα και αρχίσαμε».

Και συνέχισε: «Πολλές φορές στο θέατρο ρωτάνε αν είναι η κανονική Μελίνα! Και αυτό το βιντεάκι είναι πολύ συγκινητικό γιατί από γνωστούς της Μελίνας άκουσα πως είχε αναρωτηθεί πότε έδωσε αυτή τη συνέντευξη. Όταν έμαθε ότι ήμουν εγώ, ήθελε να γνωριστούμε, αλλά δεν προλάβαμε δυστυχώς».
protothema.gr

0 σχόλια: