Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Η Μάλτα θέλει τα λεφτά των Κύπριων


Προφανώς πολλοί "λιγουρεύονται" πλέον τα χρήματα των Κυπρίων, και ένας από αυτούς είναι η Μάλτα.Εταιρεία νομικών συμβούλων με έδρα τη Μάλτα που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής επενδυτικών συμβουλών, αποστέλλει επιστολές σε Κύπριους πολίτες, ενημερώνοντας τους ότι μπορεί να τους βοηθήσει σε σχέση με επενδυτικές ευκαιρίες.
Οπως αναφέρει και το sigmalive στην επιστολή αναφέρεται ότι «η Μάλτα είναι η μικρότερη αλλά μια από τις πιο επιτυχημένες οικονομίες στην Ευρωζώνη» και γι αυτό η εταιρεία προτυείνει στους Κύπριους να μεταφέρουν τα λεφτά τους εκεί.
Με σκοπό να δελεάσει τον επενδυτή-καταθέτη, η εν λόγω εταιρεία αναφέρει ότι «πρόκειται για μια χρυσή ευκαιρία για την εταιρεία σας να επενδύσει στην οικονομία μας», παρουσιάζοντας τη Μάλτα ως «μια χώρα ισχυρή στον τομέα του τουρισμού, με σχετικά χαμηλά ποσοστά ανεργίας και καλό ρυθμό ανάπτυξης ».
Διαβάστε την επιστολή
Αγαπητοί ....................,
Σας γράφω αυτό το e-mail για να σας παρουσιάσουμε Cardona & Vassallo εισαγγελείς, ένας από τους κορυφαίους Maltas δικηγορικές εταιρίες με έδρα την Βαλέττα.
C & V εισαγγελέων περιλαμβάνει έναν αριθμό από τους κορυφαίους δικηγόρους και άλλους συμβούλους και συμβούλους, οι οποίοι είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε όλες σας τις ανάγκες σχετικά με τις επενδυτικές ευκαιρίες στη Μάλτα.
Μια εξειδικευμένη ομάδα φορολογικής προσφέρει συμβουλές σχετικά με θέματα που κυμαίνονται μεγάλη όπως η διεθνής αναδιάρθρωση, online gaming και φόρος προστιθέμενης αξίας.
Επιπλέον, C & V εισαγγελέων παρέχει εκτεταμένες υπηρεσίες που αφορούν:
• Εταιρεία σχηματισμός
• Δίκαιο Ανταγωνισμού
• Κανονισμοί για την απασχόληση
• E-Gaming & Online καζίνο
• Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες
• Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
• Litigation
• Ιδιοκτησίας Νόμου
• Αποστολές και Yacht Εγγραφή
• Φορολογική
• Ιδρύματα και διαχείριση περιουσίας
Επιπλέον, οι θυγατρικές μας μια εξειδικευμένη προσφορά συμβουλών σχετικά με την ανάπτυξη λογισμικού και την Ιστοσελίδα και Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων Ευκαιρίες στη Μάλτα.
Μάλτα, με πληθυσμό πάνω από 400.000 άτομα, είναι το μικρότερο και μία από τις πιο επιτυχημένες οικονομίες στην ευρωζώνη.
Με ισχυρή τουρισμού και του τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, το αρχιπέλαγος έχει σχετικά χαμηλή ανεργία, ένα καλό ρυθμό ανάπτυξης και χαμηλό δημόσιο χρέος.
Αυτό μπορεί να είναι μια χρυσή ευκαιρία για την εταιρεία σας να επενδύσουν στην οικονομία μας.
Αν θέλετε να συζητήσουμε περαιτέρω, ή αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να απαντήσετε σε αυτό το e-mail ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@cvadvocates.com .
Είμαστε εκεί για να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες σας στο νησί μας.
Αν και ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς,
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια: