Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ηράκλειο: Κατεδάφιση αυθαιρέτων στην κάμερα - Οδοφράγματα, απειλές και ένταση!

Η κατεδάφιση των αυθαιρέτων στο Ηράκλειο ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 όταν οι μπουλντόζες κατάφεραν να πλησιάσουν την ταβέρνα και το κτίριο που είχαν κριθεί κατεδαφιστέα... (ΒΙΝΤΕΟ) Ένταση στην Αμνισό στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατεδάφισης παράνομων κτισμάτων στον Αιγιαλό. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, έβαλε στις 11.00 μπροστά τις μπουλντόζες για δύο αυθαίρετα ανατολικά του Ηρακλείου. Η αρχή έγινε με αυθαίρετη ταβέρνα που ανήκει σε πενταμελή οικογένεια. Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω και διαμαρτύρονταν έντονα, αφού όπως έλεγαν μπορεί το κτίριο να είναι αυθαίρετο αλλά οι αρμόδιοι δεν δείχνουν την ίδια... ευαισθησία με τα υπόλοιπα που υπάρχουν λίγα μέτρα πιο κάτω. Η ταβένα ήταν ανοιχτή μέχρι την περασμένη Δευτέρα.



Νωρίτερα κάτοικοι της περιοχής είχαν αποκλείσει το σημείο με τα αυτοκίνητά τους, για να εμποδίσουν τις μπουλντόζες να περάσουν...



Εκτός από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας διαμαρτύρονται και οι ιδιοκτήτες ακόμη ενός παράνομου κτίσματος, που κάνουν λόγο για επιλεκτικές κατεδαφίσεις, καθώς στην ίδια γραμμή με τα δικά τους βρίσκονται και τρία ξενοδοχεία, για τα οποία δεν προβλέπεται κατεδάφιση!

ΠΗΓΗ

0 σχόλια: