Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

"Τους Έλληνες θέλουμε να νικήσουμε…"

Η Ελλάδα με την Βοσνία βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ και το μεταξύ τους ματς που θα γίνει στις 22/3 στη Ζένιτσα, ξεχωρίζει…

Σε αυτό το παιχνίδι στάθηκε και ο Σβέζνταν Μισίμοβιτς με δηλώσεις του στο σάιτ της FIFA. Ο Βόσνιος επιθετικός δεν… κρύφτηκε και επισήμανε ότι αυτό που η ομάδα του θέλει περισσότερο είναι να νικήσει την Ελλάδα. «Είναι όντως ένα πολύ σημαντικό ματς. Η Ελλάδα είναι βασική διεκδικήτρια της πρόκρισης, μαζί μας και έτσι είναι λογικό να θέλουμε να νικήσουμε τους Έλληνες περισσότερο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μία νίκη σε αυτό το ματς θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Ανυπομονώ για το παιχνίδι αυτό».

Όσο για την δική του ομάδα, ο Μισίμοβιτς, πρόσθεσε: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Υπάρχουν παίκτες μεγάλης ποιότητας με χαρακτήρα και εμπειρία από αυτές τις διοργανώσεις. Μαζί με την υποστήριξη του κόσμου μας μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ερωτηθείς για την συνέχεια, σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις μπροστά μας. Θα πρέπει να βλέπουμε όλα τα ματς που έρχονται με προσοχή».
http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια: